fbpx

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Reserveren & Boeken

 • Reserveren kan enkel online 24/7 via ons boekingssysteem op onze website www.legenda-basilicae.nl
 • In overleg kan er (voor bedrijven, grote groepen etc.) een reservering gemaakt worden op factuur. Voorwaarden beschreven onder “Aanbetalingen” zijn hiervoor van toepassing.
 • Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging per email. Als u deze email niet heeft ontvangen kan het zijn dat de reservering niet is geslaagd. Neem in dat geval contact op via email info@legenda-basilicae.nl of telefoon 0031 6 303 9999 8.
 • Let op, onze emails kunnen terecht komen in uw spamfolder of bij ongewenste email!
 • Een optie plaatsen is niet mogelijk, we werken op basis van beschikbaarheid.
 • U kan voor minimaal 2 personen en maximaal 8 personen reserveren. U betaalt wel altijd het minimumtarief van 4 personen a €79,80.
 • Er dient minimaal 1 volwassen persoon mee te spelen. Legenda Basilicae is vanwege de moeilijkheid niet geschikt voor jonge kinderen.

 

 • Als u meer dan 15 minuten te laat bent voor deelname aan de activiteit wordt uw reservering geannuleerd. Restitutie is niet mogelijk.
 • Volledige of gedeeltelijke restitutie is niet mogelijk als u met minder deelnemers het spel speelt dan opgegeven in de reservering.
 • Indien u met meer deelnemers het spel wilt spelen dan opgegeven in de reservering dient u per extra deelnemer de meerprijs ter plekke te betalen.
 • Indien er sprake is van geen volwassen deelnemer dan beslist de desbetreffende medewerker van Legenda Basilicae of het spel wel of niet gespeeld kan worden. Mocht de medewerker van Legenda Basilicae het spel niet door laten gaan of vroegtijdig annuleren door het niet aanwezig zijn van een volwassen deelnemer dan is restitutie niet mogelijk.

Annuleren & Verzetten

 • Deze voorwaarden gelden uitsluitend voor reserveringen via ons online boekingssysteem met directe betaling van het volledige bedrag.
 • Annuleren is alleen mogelijk via email info@legenda-basilicae.nl of door telefonisch contact op te nemen met 0031 6 303 9999 8.
 • Annuleren is tot 72 uur voor aanvang van de activiteit kosteloos. Daarna is restitutie niet meer mogelijk. 
 • Uw reservering verzetten is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de activiteit. Dit kan via email info@legenda-basilicae.nl en telefoon 0031 6 303 9999 8. Houdt u rekening met het feit dat uw nieuwe voorkeursdatum wellicht al gereserveerd is. In het geval van annulering door geen beschikbaarheid is restitutie niet meer mogelijk.
 • Legenda Basilicae heeft de mogelijkheid om tot 24 voor de aanvang van de activiteit de reservering te annuleren of wijzigen zonder opgave van reden. In het geval van een annulering of wijziging van onze kant wordt het gehele bedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen volledig teruggeboekt op het rekeningnummer waar de reservering mee is gemaakt.

Herroepingsrecht & Bedenktijd

Legenda Basilicae verkoopt zijn diensten en/of producten online via een webshop. Wij houden ons aan het Herroepingsrecht voor de consument.

Producten/diensten verkocht op deze website zijn overeenkomsten voor een bepaalde datum en op een bepaald tijdstip. Deze producten/ diensten zijn daarom nadrukkelijk UITGESLOTEN van het Herroepingsrecht.

Aanbetalingen

Bij reserveringen zonder directe volledige betaling vragen wij altijd een aanbetaling. Deze aanbetaling is minimaal €79,80 per gereserveerd spel. Na deze betaling is de reservering pas definitief. Het restantbedrag dient voldaan te worden voor de start van het spel. Medewerkers van Legenda Basilicae behouden zich het recht het spel te annuleren wanneer het restantbedrag niet voldaan is.

Restitutie van een aanbetaling is niet mogelijk. Restitutie is alleen mogelijk voor reserveringen via ons online boekingssysteem en zijn onderhevig aan de voorwaarden zoals beschreven bij: “Annuleren & Verzetten”

Deelname aan de activiteit

Legenda Basilicae is een spannend spel dat zich afspeelt in het bos. Het spel is dusdanig ontworpen dat het geschikt is voor alle leeftijden. U krijgt diverse aanwijzingen en moet binnen een bepaalde tijd het mysterie oplossen. Houdt u rekening met het volgende:

 • Sommige opdrachten of puzzels kunnen moeilijk zijn voor jonge kinderen, het is dan ook verplicht om met minimaal 1 volwassene het spel te spelen.
 • Wij raden het ten zeerste aan om bij een grotere groep kinderen (bijvoorbeeld 6 kinderen) 2 volwassenen mee te laten doen.
 • Het spel speelt zich af in het bos en er word gebruik gemaakt van de wandelpaden. De route is met grootste zorg uitgezet zodat ouderen en minder validen ook kunnen deelnemen. We wijzen u er op dat echter niet altijd alle paden even goed begaanbaar kunnen zijn voor ouderen en mindervaliden i.v.m. natuurlijke invloeden etc. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk en/of verplicht tot volledige of gedeeltelijke restitutie als paden niet of slecht begaanbaar zijn voor ouderen of mindervaliden.
 • Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de buurt van het startpunt. Wel adviseren we u om in het hoogseizoen met de fiets of te voet te komen i.v.m. drukte. Er zijn geen parkeerplaatsen gereserveerd.
 • Zorg dat u op tijd bent, het liefst minimaal 10 minuten voor aanvang van het spel. Op die manier heeft u alle tijd en kunnen deelnemers na u ook op tijd beginnen. Medewerkers van Legenda Basilicae behouden zich het recht het spel vroegtijdig te stoppen als deelnemers te laat komen.
 • Houd het leuk voor anderen die nog willen deelnemen aan dit spel. U mag gerust vertellen hoe leuk en spannend het was maar verklap geen geheimen! 

Leeftijd

Iedereen kan deelnemen aan deze activiteit. Het spel is gevarieerd met makkelijke en moeilijke opdrachten. Voor kleine kinderen kan het spel echter te moeilijk zijn.

Daarom worden kinderen alleen toegelaten onder begeleiding van minimaal één deelnemer van 18 jaar of ouder. Dit is voor het toezicht op de kinderen en voor hulp bij de wat moeilijkere opdrachten

Wij adviseren om bij meer dan 6 kinderen minimaal 2 volwassenen mee te laten doen.

Alcohol & Drugs

Tijdens deze activiteit is het gebruik van alcohol en/of drugs ten strengste verboden.

Medewerkers van Legenda Basilicae behouden zich het recht om bij twijfel aan de gesteldheid van een deelnemer deze te weigeren zonder restitutie en/of het spel geheel te beëindigen zonder restitutie. Deelnemers die zich misdragen kunnen ook geweigerd worden zonder restitutie.

Risico

Deelname aan het spel is volledig op eigen risico en medewerkers van Legenda Basilicae zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor schade, verlies, diefstal of letsel.

 • Houdt u zich aan de regels die gelden in het bos. Deze staan vermeld op de bordjes als u het bos inloopt en ziet u bij aanvang van het spel.
 • Houdt u zich aan de verkeersregels die gelden.
 • Houdt u zich aan de regels en instructies van de medewerkers van Legenda Basilicae.
 • Bij misdragingen tijdens het spel behoudt de medewerker van Legenda Basilicae zich het recht om voortijdig het spel te beëindigen. Restitutie is niet mogelijk.

Schade & Diefstal

Wees voorzichtig met de spullen die u gebruikt tijdens het spel. U hoeft niets te forceren of demonteren om verder te kunnen. U hoeft ook niets te gebruiken wat u niet wordt aangeleverd in het spel.

Als u opzettelijk schade veroorzaakt aan spullen die gebruikt worden in het spel of aan de natuur waarin het spel zich afspeelt worden de kosten van de reparatie of vervanging hiervan verhaald op de persoon die de reservering heeft gedaan.

Contact en Informatie

Legenda Basilicae is onderdeel van Chimney Leisure.

Contactgegevens:

Chimney Leisure

Kvk 67753620

Kapelstraat 26

4741 SB Hoeven

Nederland

0031 6 303 9999 8

info@legenda-basilicae.nl