Klassement

Is het jou gelukt om de Legende van de Basiliek op te lossen?

Hier vind je alle scores van iedereen!

Hoe berekenen we jouw score?

1 We registreren de tijd die nodig was om de Legende van de Basiliek op te lossen.

2 Het aantal strafminuten van de gekochte hints wordt hierbij opgeteld. Iedere hint kost 3 minuten.

3 De totale tijd in seconden is jouw score!

Scores

Waar sta jij in het klassement?

1

Testpersonen

Ronald, Marita, Steven, Ingrid, Alex, Saskia. Deze deelnemers hebben o.a. meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms! Bedankt voor de nuttige feedback 🙂

2520

2

Vrijgezellenfeest van De Boefjes

Wat een actie tijdens dit vrijgezellenfeestje! Eerst werd de vrijgezelle dame in kwestie meegenomen door de politie maar uiteindelijk mocht ze toch het bos in om de Legende van de Basiliek op te lossen!

2705

3

Van de Vennetjes

De Van de Vennetjes gingen op Hemelvaartsdag 2019 de uitdaging aan bij Legenda Basilicae. Ze werkten erg goed samen en zonder een enkele hint te vragen wisten ze binnen de tijd de Legende van de Basiliek op te lossen!

2933

4

Team Zooitje

Wat geef je je moeder voor moederdag? Legenda Basilicae! Met een heerlijk zonnetje erbij werd het een middag vol plezier en spanning in het Pagnevaartbos.

3075

5

Team de Vincent

Basisschool de Vincent uit Etten Leur kwam met het team naar Legenda Basilicae! Door goed samen te werken (en een klein beetje hulp vanuit de spel leiding 😉 ) wisten ze deze mooie score te behalen.

3080

6

Team Jolianne

Deze sportieve dames kwamen op de fiets langs Legenda Basilicae gereden. Mooie tussenstop dus! En ook een hele nette score 🙂

3253

7

Try Out 17 mei 2019

Legenda Basilicae werkt graag samen met lokale ondernemers! Vandaar deze try out voor Rob van Landgoed de Wildert te Bosschenhoofd, Jeanita van gemeente Halderberge, Jort van hotel de Reiskoffer te Bosschenhoofd en Chris en Sandra van Adults Only Park de Nieuwe Riet te Oud Gastel.

3336

8

Vrijgezellenfeest 8 juni 2019

Wederom een zeer geslaagd vrijgezellenfeest bij Legenda Basilicae. Team “De Boot naar Dongen” maakte er een heel gezellig spel van en wist het mysterie op te lossen binnen de gestelde tijd. Na afloop werd er nog geproost op een liefdevolle toekomst samen 🙂

3566

9

Team Paul 60

De 60e verjaardag van deelnemer Paul werd gevierd bij Legenda Basilicae.

3716

10

Team De Koosjes

Dit vrolijke viertal gaat vaker het land in op zoek naar een leuke Escape-Room. Gelukkig vonden ze deze outdoor escape game ook zeer geslaagd!

3736

11

Team Touwbaan #1 (De Beste)

SDW locatie Oudenbosch kwam voor het teamuitje naar Legenda Basilicae. In 2 verschillende teams gingen ze de strijd (tegen elkaar) aan. Dit team had de beste score!

3765

12

Deelnemers 1e Paasdag 2019

Deelnemers 1e Paasdag 2019

3769

13

Team Broos

Samen met opa naar Legenda Basilicae. Dat is gaaf of niet? En door het goede richtingsgevoel van opa wisten ze het nog net binnen de tijd te halen!

3792

14

Team Hulphond

Deze deelnemers hadden een geheim wapen meegenomen! Namelijk Ziggy de hulphond 🙂 Dankzij deze speurneus werd uiteindelijk net binnen de tijd het mysterie opgelost!

3875

15

SDW team Integer

SDW locatie Oudenbosch kwam voor het teamuitje naar Legenda Basilicae. In 2 verschillende teams gingen ze de strijd (tegen elkaar) aan. Helaas moet dit team het doen met een tweede plaats!

4140

Eervolle vermeldingen

Zo dichtbij maar helaas net niet gehaald!

``Een dagje Rome``

Deze vrolijke dames kwamen als teamuitje naar Legenda Basilicae. Het was af en toe een tikkeltje chaotisch maar dat maakte het alleen maar leuk!

Deelnemers 22 juni 2019

Deze gezellige familie kwam op deze prachtige eerste zomerdag naar Legenda Basilicae. Een uur lang deden ze hun best om de legende op te lossen maar helaas net niet gehaald! Na afloop een lekker koud flesje water en het was een geslaagde middag 🙂

Deelnemers 20 juni 2019

Wat doe je wanneer je 8 jaar getrouwd bent? Dan ga je natuurlijk de uitdaging aan bij Legenda Basilicae! Helaas net niet gehaald maar toch een hele leuke middag gehad!

Deelnemers 1 juni 2019

Deze fanatieke deelnemers kwamen helaas een paar minuutjes te kort. Het kaartlezen ging niet altijd even goed 😉 Maar het mocht de pret niet drukken!

16e Verjaardag, 18 mei 2019

8 Fanatieke meiden gingen de uitdaging aan. Ze kwamen een heel eind maar helaas lukte het niet helemaal binnen de tijd!

Deelnemers 2 mei 2019

Deze 4 dames kwamen helaas maar 1 minuutje te kort! Uitstekend speurwerk van de jonge meiden.

Deelnemers 17 maart 2019

Rick en Amanda. En Senna de hond uiteraard 😉

Deelnemers 31 maart 2019

Angela, Andy, Amy en Christian deden mee aan de laatste testversie van Legenda Basilicae. Helaas kwamen ze net een paar minuten te kort maar dat mocht de pret niet drukken!

Testpersonen

Kees en Marja hebben de proefversie van Legenda Basilicae gedaan. Bedankt voor jullie feedback!