fbpx

Klassement

Is het jou gelukt om de Legende van de Basiliek op te lossen?

Hier vind je alle scores van iedereen!

Hoe berekenen we jouw score?

1 We registreren de tijd die nodig was om de Legende van de Basiliek op te lossen.

2 Het aantal strafminuten van de gekochte hints wordt hierbij opgeteld. Iedere hint kost 3 minuten.

3 De totale tijd in seconden is jouw score!

Scores

Sta jij in de top 10?

1

Testpersonen

Ronald, Marita, Steven, Ingrid, Alex, Saskia. Deze deelnemers hebben o.a. meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms! Bedankt voor de nuttige feedback 🙂

2520

2

Tivoli: Kijk maar hoe je er komt!

We kregen heel leuk bezoek van de medewerkers van Kluisjesroof Oudenbosch & Brasserie Tivoli Oudenbosch 🤩 In 2 teams gingen ze de uitdaging aan bij Legenda Basilicae!
Het tweede team “Kijk maar hoe je er komt” wist het mysterie op te lossen met nog 17:52 op de klok en zonder hulp van hints 👍🏻

2528

3

Vrijgezellenfeest van De Boefjes

Wat een actie tijdens dit vrijgezellenfeestje! Eerst werd de vrijgezelle dame in kwestie meegenomen door de politie maar uiteindelijk mocht ze toch het bos in om de Legende van de Basiliek op te lossen!

2705

4

Van de Vennetjes

De Van de Vennetjes gingen op Hemelvaartsdag 2019 de uitdaging aan bij Legenda Basilicae. Ze werkten erg goed samen en zonder een enkele hint te vragen wisten ze binnen de tijd de Legende van de Basiliek op te lossen!

2933

5

Van de Vennetjes

Op deze prachtige dag kwam Team Staryales naar Legenda Basilicae 😃
Deze ervaren escapers gingen gelijk goed op weg aangezien ze niet onbekend waren in het Pagnevaartbos. 🧐 Slechts 1 hint was nodig om binnen de gestelde tijd dit avontuur tot een goed einde te brengen.

3057

6

Mats en de drie aapjes

Mats en de drie aapjes gingen kalm en georganiseerd het Pagnevaartbos in. En dat resulteerde in een hele nette score! Gefeliciteerd 🙂

3071

7

De Feestneuzen

De Feestneuzen hadden zeker een reden voor een feestje! Want met slechts 1 hint en een goede tijd wisten ze deze mooie score te behalen. Goed gedaan. 🙂

3073

8

Team Zooitje

Wat geef je je moeder voor moederdag? Legenda Basilicae! Met een heerlijk zonnetje erbij werd het een middag vol plezier en spanning in het Pagnevaartbos.

3075

9

Team de Vincent

Basisschool de Vincent uit Etten Leur kwam met het team naar Legenda Basilicae! Door goed samen te werken (en een klein beetje hulp vanuit de spel leiding 😉 ) wisten ze deze mooie score te behalen.

3080

10

F.C. Moerstraten Team #Beter

We kregen de jeugd van F.C. Moerstraten op bezoek! In twee teams gingen ze de uitdaging aan en de strijd tegen elkaar. Dit team wist de overwinning te pakken en ook nog een hele goede score te behalen!

3081